Parkváros - Fenyves Parkváros - Dombosváros

Parkvárosi Parádé Varga Zsuzsi /KukucskaVilág/ fotói

A parkvárosi parádé idén a 4. alkalommal került az Érdnyugat egyesület által megszervezésre. Célunk a közösség összekovácsolása, az állat- és környezetvédelem tudatosítása, a helyi sport lehetőségek, vállalkozások és intézmények, kézművesek sokaságának bemutatása, és nem utolsó sorban minden korosztály számára egy önfeledt, kultúrált szórakozás biztosítása. Az idei év hivatalos fotósa Varga Zsuzsi a KukucskaVilág- tól. Fogadjátok szeretettel az idei Parkvárosi Parádé legjobb képeit heart

Fogadj örökbe Hagyományőrzés Pécsi Ani és családja segítségével boldogszuletesnapot.hu Viki és csapata Készülődnek a vívók Danubius Vívó kisbusza ÉTH Jéghoki jég nélkül a Kárpáti Farkasokkal készülődik a Baseball csapat Manók távlatból Manók közelről Julikával Ásványkő ékszerek Kingával Állati Dr Dizseri Tamás Habilitációs Központ kézműves szépségei Utcakép A makett autók Borika és családja Ica és a papírvirágok Feriék a gyöngyökből készült virágokkal Andiék kézműves drótékszerek és sok minden más társaságában Szekér Gizi néni Érdikum kézműves is megtisztelt bennünket Ági és gyönyörű táskái Kolbászoló Dányi Lacikonyha Sirius Állatmenhely akik mindig dolgoznak Préda állateledel PARPAR Polgárőrség Fogadj örökbe Sirius állatmenhely Kezdődhet a buli Hangolás Fejes Rita állandó műsorvezetőnk Dr Asztalos Éva területi képviselő megnyitja a 4. Parkvárosi Parádét Bergendi Norbert kutyatréner Bergendi Norbert hogyan válasszunk kanapé lakót Bergendi Norbert a színpadon Profi kutya Profi kutyaNina pózol Idei első helyezett a táncoló tacsi Első helyezett profi kutya  Bogyó  Holtverseny II. helyezett profi kutyák Megjöttek a baseball-osok Baseball bemutató Mi is az a baseball Rögtönzött baseball bemutató Hogyan kell baseball- ozniBudai kert előadás Janakakisz Alexandra Janakakisz Alexandra élősövény Budai kert ajánlásával Pecsuvácz Péterrel beszélget Fejes Rita a helyi sport lehetőségekről Pecsuvácz Péter bemutatja a Kárpáti Farkasok jéghoki csapatot Rozbora Ádám bemutatja a Csengettyűs együttes-t Készülődés a Csengettyűs együttes csapatában Dr Dizseri Tamás habilitációs központ Csengettyűs együttes előadása Csengettyűs együttes Fantasztikus fegyelem a Csengettyűs együttesben Csengőhang játék Készülődik a Jiu Jitsu csapat